• 1401/07/30 - 08:21
  • /Zpa

کمیته دیده بانی سلامت دانشگاه برگزار شد

کمیته دیده بانی سلامت با حضور معاون بهداشتی دانشگاه و رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی، جمعی از مسئولین دانشگاه و نمایندگان ادارات شهرستان کاشان در تاریخ 27/7/1401 در سالن شهید دکتر محمد زارع واقع در ستاد مرکزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مهدی دلاوری معاون بهداشت دانشگاه در این مراسم ضمن تشکر و قدردانی از حضور نمایندگان ادارات شهرستان در این جلسه، در خصوص لزوم برگزاری جلسات متعدد فنی و کارشناسی در بدنه تمامی ادارات و ارگان ها و تبادل نظر با یکدیگر در جهت بهبود وضعیت سلامتی شهروندان، همکاری و همراهی در استخراج داده ها و آمارهای صحیح مرتبط با سلامت به منظور تصمیم گیری بهتر مسئولین بالادستی، بومی سازی شاخص های ابلاغی طبق تعاریف مشخص شده، نکاتی را بیان کرد.

رئیس کمیته دیده بانی سلامت دانشگاه نیز در این جلسه، با مروری بر اهداف تشکیل و راه اندازی کمیته دیده بانی سلامت و تبیین شرح وظایف ترسیمی، به نقش ادارات مرتبط در این امر اشاره کرد.

دکتر اعظم محمدلو همچنین، به ارسال گزارش های درخواستی از سوی ادارات و لزوم تکمیل اطلاعات و  معرفی یک نفر به صورت ثابت از سوی هر ارگان به منظور صدور ابلاغ جهت عضویت رسمی در کمیته تاکید نمود.

مهندس حسین صالحی دبیر شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه نیز در این نشست ضمن خیر مقدم و ابراز امیدواری از روند فعالیت های کمیته دیده بانی سلامت، به ارائه گزارش های واصله از سوی معاونت خدمات شهری شهرداری کاشان، معاونت های بهداشتی و درمان دانشگاه، اداره ورزش و جوانان و اداره محیط زیست پرداخت.

لازم به ذکر است: در این نشست، ضمن بحث و تبادل نظر بین اعضا کمیته در خصوص شاخص های ارائه شده، خواستار ارسال گزارش شاخص های سایر ادارات شدند.

گفتنی است: کمیته دیده بانی سلامت ذیل دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه می باشد.