• 1402/10/18 - 08:22
  • /Z4FQ

کمیته تخصصی قرآنی برگزار شد

به همت واحد قرآن و عترت دانشگاه اولین جلسه کمیته تخصصی قرآنی شنبه ۱۶ دی ماه سال جاری در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این جلسه با حضور حجت الاسلام عباس ابن علی مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر اعظم باقری معاون فرهنگی دانشجویی، مهدی عطار زاده مدیر فرهنگی و بقیه برگزار شد،

درادامه جلسه فاطمه قدرت اللهی کارشناس قرآنی دانشگاه در خصوص روند برگزاری جشنواره و آمار ثبت نام شدگان، رشته ها و بخش های جدید جشنواره توضیحاتی داد.

سپس در راستای هرچه بهتر برگزار کردن جشنواره و اطلاع رسانی بیشتر بین دانشجویان، کارکنان و اساتید سایر اعضا پیشنهادات و راهکارهایی ارائه دادند.

در پایان در مورد طرح بورسیه قرآنی و نحوه اجرای آن، آزمون و حضوری یا غیر حضوری بودن آن بحث و تبادل نظر شد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,دانشجویی فرهنگی

کمیته تخصصی قرآنی برگزار شد