• 1402/05/30 - 12:34
  • /ZjMz

کلینیک تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان متینی افتتاح شد

سرپرست بیمارستان متینی کاشان، از راه اندازی کلینیک تغذیه و رژیم درمانی در این بیمارستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر امیر حسین احسنی گفت: مشاوره تغذیه و رژیم درمانی برای بیماران سرپایی برای یک دوره درمان و برای بیماران بستری در بخش برای یک دوره درمان (بیماری های قلبی و عروقی، فشارخون، دیابت، نارسایی‌ های کلیوی، بیماری های گوارشی و ..) از زمینه فعالیت های متخصص تغذیه و رژیم درمانی در این کلینیک است.

وی افزود: کلینیک تغذیه و رژیم درمانی توسط مائده یزدانی کارشناس تغذیه روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه شنبه ساعت ۹تا ۱۱ صبح در درمانگاه بیمارستان متینی فعال می‌ باشد.

وی تصریح کرد: کلینیک تغذیه به ما می‌ آموزد هر آنچه می‌ خوریم و می‌ نوشیم، به طور مستقیم بر سلامت جسمانی و روانی ما تأثیر دارد. به عبارت دیگر تغذیه نادرست می‌ تواند موجب انواع بیماری‌ ها گردد.

دکتر احسنی یادآور شد: برای مثال چاقی، تصلب شرائین، ‌ اختلال‌ های روده و معده و فشار خون، ناشی از استفاده بی‌ رویه غذاهای پرکالری، نمک، و چربی است. از سوی دیگر سوء‌ تغذیه و کمبود مصرف ویتامین‌ ها نیزمنجر به ایجاد برخی از مشکلات سلامتی مانند گواتر، کم‌ خونی، کوری، ‌ عقب‌ ماندگی ذهنی و ده‌ ها بیماری دیگر می‌ شود.

وی ادامه داد: این رشته‌ به‌ رژیم‌ درمانی ، اصول‌ علم‌ تغذیه ، ارزش‌ مواد غذایی‌ و نحوه‌ تغذیه‌ مناسب‌ برای‌ حفظ‌ سلامت‌ بدن‌ می‌ پردازد. در این‌ میان‌ اصول‌ علم‌ تغذیه‌ بررسی‌ می‌ کند که‌ چه‌ فرآیندی‌ روی‌ مواد غذایی‌ خورده‌ شده‌ انجام‌ می‌ گیرد تا جذب‌ یا دفع‌ شود و رژیم‌ درمانی‌ نیز نوع‌ رژیم‌ غذایی‌ لازم‌ در بیماری‌ های‌ مختلف‌ را مشخص‌ می‌ کند، چون‌ در برخی‌ از بیماری‌ ها، بعضی‌ از مواد غذایی‌ باید حذف‌ شده‌ یا بیشتر مورد استفاده‌ قرار گیرد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,درمان