• 1403/03/09 - 08:21
  • /ZEeR
دانشگاه علوم پزشکی کاشان در جشنواره قرآن و عترت درخشید!

کسب ۱۵ رتبه کشوری توسط دانشگاهیان علوم پزشکی کاشان در بخش‌های معارفی، پژوهشی،هنری، ادبی و فناوری

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از کسب ۱۵ رتبه کشوری توسط دانشگاهیان این دانشگاه در رشته‌های مختلف جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اعظم باقری با اشاره به اعلام نتایج مرحله کشوری برخی از بخش‌های بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت، گفت: دانشگاه علوم پزشکی کاشان در بخش معارفی 6 رتبه کشوری، در بخش هنری 2 رتبه کشوری، در بخش ادبی 3 رتبه کشوری، در بخش پژوهشی 2 رتبه کشوری و در بخش فناوری نیز 2 رتبه کشوری کسب کرده است.

دکتر باقری با بیان اینکه مسابقات مرحله نهایی بخش آوایی این جشنواره در حال حاضر در مشهد مقدس در حال برگزاری است، ابراز امیدواری کرد که دانشگاهیان علوم پزشکی کاشان در این بخش نیز نتایج درخشانی کسب کنند.

وی در پایان این موفقیت را حاصل تلاش‌های فعالان قرآنی دانشگاه دانست و اظهار داشت: امیدواریم امسال نیز دانشگاه علوم پزشکی کاشان جزو دانشگاه‌های برتر این جشنواره قرار گیرد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,دانشجویی فرهنگی