• 1400/09/03 - 22:16
  • /ZfE
سرپرست جدید دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه:

کار فرهنگی در دانشگاه، یک کار اساسی و مهم است

سرپرست جدید دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: کار فرهنگی در دانشگاه، یک کار اساسی و مهم است.

به گزارش وب دا، حجت الاسلام عباس  ابن علی در مراسم تکریم و معارفه سرپرست جدید دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، افزود: کار فرهنگی یک کار فوق برنامه و حاشیه ای نیست و بایستی ذهن ها را با فرهنگ انقلاب و اسلام آشنا کند دانشجو باید احساس هویت ایرانی بکند و به آن افتخار کند و به انقلابی بودن افتخار کند.

وی تصریح کرد: خوشحالم فضای دانشگاه علوم پزشکی و شهرستان کاشان فضای جهادی است .

سرپرست جدید دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ادامه داد: انقلابی گری را یک حزب نمی دانم هر کس که دلش برای انقلاب می سوزد معتقد به قانون اساسی است و مسئولیت پذیراست یک شخصیت انقلابی است.

وی، با بیان اینکه دین اسلام پزشک را مقدس می داند، ادامه داد: سرمایه اجتماعی دانشگاه  به آسانی به دست نیامده و نتیجه یک عملکرد خوب در مبارزه با کروناست.

حجت الاسلام  ابن علی، با اشاره به اینکه اعتماد مردم به کادر درمان افزایش یافته، گفت: جایگاه کادر درمان بالاست و در دل مردم جای دارند و هر جا لازم باشد یک نیروی متخصص به یک نیروی جهادی تبدیل می شود.

وی، در ادامه به  نقش ائمه جماعات در دانشگاه اشاره کرد و گفت: ائمه جماعات از سرمایه های عظیم هستند گاهی کارکرد امام جماعت از مسئول نهاد بیشتر است .

مسئول سابق دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: بیش از حد مراقب خود باشیم و در این دوران در گذرگاه های حساس هستیم . در ابتدای مسئولیت دو گروه المتقدم لهم مارق و المتاخر عنهم زاحق مانع فعالیتهای  ما بودند.

حجت الاسلام علیرضا شاه فاضل افزود: گروهی که خودشان را پیشگام می دانستند از شما انتظار داشتند برخورد با بعضی اساتید داشته باشیم و گروه دوم می گفتند مسجد جای  صحبت های سیاسی نیست و شما تندرو هستید.

وی، اظهار امیدواری کرد: خدا به هر دو گروه بصیرت بدهد تا با هم مسیر انقلاب را پیش ببریم.

وی، با بیان اینکه دوست دارم اهل علم و عمل باشم، تصریح کرد: اکنون فرصتی برای من فراهم شده که کار علمی بکنم و باید از این فرصت استفاده کنم.

مسئول سابق دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، در ادامه به بیان اقدامات و فعالیت های خود در دوران مسئولیت خود پرداخت.

• کد خبر : 2010