• 1401/11/12 - 08:11
  • /Zsh
در راستای جذب دانشجوی بین الملل:

چهار واحد از مجموعه واحدهای خوابگاهی دانشگاه علوم پزشکی کاشان بازسازی شد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: در راستای جذب دانشجوی بین الملل، چهار واحد از مجموعه واحدهای خوابگاهی دانشگاه جهت اسکان این دانشجویان بازسازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر نجات خیری پور گفت: حدود 12 میلیارد ریال از محل اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی برای این بازسازی و تجهیز هزینه شده است.

وی افزود: سه واحد این مجموعه، مجاور معاونت آموزشی دانشگاه شامل واحدهای دو خوابه جهت اسکان ۱۵ دانشجوی دختر و همزمان بازسازی و تجهیز یک واحد ساختمانی جهت اسکان ۱۴ دانشجوی پسر انجام گرفت.

دکتر خیری پور تصریح کرد: خلأ موجود در زمینه اسکان دانشجویان بین الملل مشکلات فراوانی را به وجود آورده بود که اقدامات اخیر معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه تا سطح قابل قبولی این خلأ را پوشش خواهد داد.

وی، از همکاری و زحمات معاون فرهنگی دانشجویی، مدیران امور بین‌الملل، پشتیبانی و تدارکات تشکر و  قدردانی کرد، یادآور شد: ساختمان سابق مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی (۱۱۵) نیز در حال بازسازی است و پس از آماده سازی جهت اسکان دانشجویان بین الملل مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,توسعه