• 1402/12/22 - 09:04
  • /ZgYR

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت ۲۲ اسفندماه روز بزرگداشت شهدا

دکتر کورش ساکی رئیس دانشگاه، در پیامی فرارسیدن 22 اسفندماه، سالروز بزرگداشت شهدا و صدور فرمان تأسیس بنیاد شهید انقلاب اسلامی به دستور امام راحل (ره) را گرامی داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن این پیام به شرح ذیل می‌باشد:

سلام و درود خدا بر ارواح طیبه شهدای والامقام انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس

روز بزرگداشت شهدا، فرصتی مغتنم برای گرامیداشت یاد و خاطره مردان و زنانی است که با نثار جان خود، عزت و اقتدار را برای ایران اسلامی به ارمغان آوردند. شهدایی که با ایثار و فداکاری، درس آزادگی، شجاعت و ولایتمداری را به ما آموختند و راه سعادت و رستگاری را به منصه ظهور رساندند.

دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز به عنوان یکی از خادمین عرصه سلامت، مفتخر است که در طول سال‌های دفاع مقدس و پس از آن، شهدای گرانقدری را تقدیم انقلاب اسلامی نموده است. شهدایی که در راه حفظ و حراست از کیان نظام مقدس جمهوری اسلامی و خدمت به مردم، جان خود را در طبق اخلاص نهادند و الگویی بی‌بدیل برای نسل‌های آینده شدند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام، به ویژه شهدای عرصه سلامت، فرارسیدن روز بزرگداشت شهدا را به خانواده‌های معظم شهدا، ایثارگران و جانبازان، ملت شهیدپرور ایران اسلامی و جامعه دانشگاهی تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم. امیدواریم که با تاسی از سیره و روش شهدای گرانقدر، در مسیر پاسداری از آرمان‌های انقلاب اسلامی و خدمت به مردم، گام‌های موثری برداریم.

دکتر کورش ساکی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان