• 1403/02/31 - 09:35
  • /ZxcR

پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پی شهادت رئیس جمهور و همراهان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، شهادت آیت الله رئیسی رئیس‌جمهور و همراهانش را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، دکتر کورش ساکی رئیس دانشگاه با صدور پیامی، شهادت آیت الله سیدابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور کشور را تسلیت گفت.

متن پیام دکتر ساکی به شرح زیر است:

انالله و اناالیه راجعون

خبر شهادت خادم الرضا،آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور کشور و همراهان ایشان در پی وقوع حادثه سقوط بالگرد، ملت ایران را در بهت و اندوه فرو برد و سوگوار کرد.

رئیس جمهور، خدمتگزاری مردمی، مومن، دلسوز و خستگی‌ناپذیر بود که در طول دوران مسئولیت خود، همواره منافع ملت و کشور را در راس امور قرار داده بود.

اینجانب، ضمن ابراز همدردی عمیق با خانواده‌های معظم شهدا و ملت شریف ایران، این ضایعه دردناک را به عموم مردم ایران اسلامی تسلیت عرض می‌نمایم.

بی‌شک، خون این شهیدان گرانقدر، درخت انقلاب اسلامی را تنومندتر خواهد کرد و ملت ایران با عزمی راسخ‌تر، مسیر پرافتخار انقلاب را ادامه خواهند داد.

از خداوند متعال برای خانواده‌های معظم شهدا صبر و اجر و برای ملت ایران سربلندی و عزت مسألت می‌کنم.

دکتر کورش ساکی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان