• 1402/04/14 - 12:30
  • /ZHXa

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز عید غدیر

رئیس دانشگاه در پیامی فرارسیدن عید سعید غدیر خم را به دانشگاهیان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام دکتر کورش ساکی به شرح ذیل است:

«منْ کنْت موْلاه، فهذا علىٌّ موْلاه»

واقعه غدیر نشانه و رمزی از تداوم خط نبوّت و نقطه تلاقی کاروان رسالت با طلایه داران امامت است.

غدیر عید کمال دین، سالروز اتمام نعمت و هنگامه اعلان وصایت و ولایت امیر المومنین علیه السلام است. دریای غدیر، از ریزش آبشارگون وحی بر جان محمّد (ص) لبریز و قامت دین در زلال غدیر خم انعکاس می‌یابد.

بدون شک ساده زیستی، عدالت خواهی و ظلم ستیزی امام علی (ع) بر هیچ کس پوشیده نیست و در  تمام کتب الهی و حتی مکاتب بشری از او به عنوان یک مرد شجاع، دلیر و عدالت خواه نام برده شده است.

امید که همه ما بتوانیم با بررسی سلوک زندگی این بزرگ مرد اسلام، از راهروان راستین این امام همام باشیم و  بکوشیم تا با الگوبرداری و پیشه سازی عدالت، مسیر زندگی خودمان را با مسیر ائمه اطهار (ع) پیوند دهیم.

اینجانب عید بزرگ و خجسته  غدیر را به محضر آقا امام عصر(عج)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و عاشقان ولایت و امامت بویژه جامعه دانشگاهی کشور تبریک و تهنیت عرض می نمایم و موفقیت کلیه اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان را با بهره‌ گیری از آرمان‌های بنیان‌گذار کبیر جمهوری اسلامی در پرتو منویات مقام معظم رهبری از درگاه خداوند متعال آرزومندم.

دکتر کورش ساکی

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,ریاست