• 1403/04/05 - 13:09
  • /ZaAS

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز عید سعید غدیر خم

رئیس دانشگاه در پیامی عید سعید غدیر خم را به دانشگاهیان تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام دکتر کورش ساکی به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

الْحمْد للّه ربّ الْعالمین و الصّلاة و السّلام على محمّدٍ و آله الطّیّبین الطّاهرین

عید سعید غدیر خم، عید امامت و ولایت، روز اکمال دین و اتمام نعمت، بر تمامی شیعیان و محبان اهل بیت علیهم السلام مبارک باد.

واقعه غدیر خم، نقطه عطفی در تاریخ اسلام و روز آشکار شدن امامت و جانشینی حضرت علی (ع) پس از پیامبر اکرم (ص) است. در این روز بزرگ، خداوند متعال با معرفی امیرالمؤمنین علی (ع) به عنوان جانشین پیامبر (ص)، دین اسلام را کامل و نعمت خود را بر امت تمام کرد.

غدیر، عید پیمان و میثاق دوباره با ولایت و امامت است. روزی که مسلمانان با حضور در غدیر خم، با جان و دل با امامت و ولایت حضرت علی (ع) و ائمه معصومین (ع) بیعت کردند.

اینجانب ضمن تبریک و تهنیت این عید بزرگ به تمامی دانشگاهیان، اساتید گرانقدر، کارکنان خدوم و دانشجویان عزیز، از خداوند متعال برای همگان توفیق درک عمیق معارف نورانی غدیر و گام برداشتن در مسیر ولایت و امامت را مسئلت دارم.

امید است که با تأسی به سیره و آموزه‌های نورانی امیرالمؤمنین علی (ع)، در جهت تعالی علم و دانش، ترویج اخلاق و معنویت و خدمت به جامعه گام برداریم.

دکتر ساکی
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,ریاست