• 1399/07/05 - 07:53
  • /ZR2

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت روز جهانی بهداشت محیط

رئیس دانشگاه، در پیامی چهارم مهرماه "روز جهانی بهداشت محیط" را به همکاران پرتلاش این عرصه تبریک گفت.

به گزارش وب دا، متن پیام دکتر سید علیرضا مروجی به شرح ذیل است:

حفظ تندرستی و رهایی از رنج و بیماری یکی از مهم ترین مسائلی است که همواره در طول تاریخ فکر بشر را به خود مشغول نموده است. با پیشرفت علم و دانش و شناخت عوامل بیماری زا و تأثیر آن بر تندرستی، انسان آموخت که باید در محیط پاکیزه و سالم زندگی کند و از آنچه سلامتی او را به خطر می اندازد، اجتناب کند.

امروزه و در شرایط کنونی و با توجه به شیوع بیماری کووید۱۹ دستیابی به یک زندگی سالم با امید به زندگی مطلوب، از طریق برخورداری از محیط سالم فراهم می شود.

رسالت بهداشت محیط، صیانت از محیط زندگی است و فعالیت مجدانه کارشناسان بهداشت محیط که با تلاشی شبانه روزی در ارتقای امر بهداشت و حفظ سلامت آحاد جامعه می کوشند، مهم و ستودنی است.

اینجانب ضمن عرض تبریک روز جهانی بهداشت محیط به همکاران فعال در این حوزه، توفیق و سربلندی در خدمت به جامعه را برای این عزیزان از درگاه خداوند متعال خواستارم.

دکتر سید علیرضا مروجی