• 1401/07/02 - 14:17
  • /Za9

پیام تبریک دکتر ساکی رئیس دانشگاه به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس

دکتر ساکی رئیس دانشگاه در پیامی آغاز هفته دفاع مقدس را تبریک گفت و اظهار داشت: اگر امروزه شاهد ایثار، فداکاری و تلاش های ارزشمند کادر درمان خستگی ناپذیر و گرامی هستیم؛ این ثمره آموزه های دفاع مقدس است، هر چه امروز کشور ما دارد و در آینده به دست بیاورد به برکت خون این جوانان شهید است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: در پیام دکتر کورش ساکی آمده است:

پایان شهریور ماه بازتاب خاطرات آغاز هشت سال دفاع مقدس است. روزهایی که ذره ذره خاک میهن اسلامی‌مان، سربلندی ملتی را شهادت می دهد که سرافرازانه در مقابل دنیای کفر و استکبار، مقاوم تر از کوه ایستادگی نموده و بر بلندای قله افتخار، بیرق آزادگی را به اهتزاز درآوردند.

یکی از ثمرات بزرگ دفاع مقدس، فرهنگ سازی است. در دفاع مقدس جوانان و رزمندگان اسلام با از خودگذشتی ها و ایثارگری های خود، آیین و مرامی را بنیان نهادند که ایثار و شهادت به عنوان فرهنگی ارزشی، ارزش فرهنگی همه جریان ها و مسائل دیگر را تحت الشعاع قرار داده است، دفاع مقدس زمینه ساز فرهنگ مقدسی شد که طریق اتصال به ملکوت را هموار کرد.

امروز فرهنگ دفاع مقدس و ایثار و شهادت توانسته ایران اسلامی را از گزند کینه توزی های استکبار جهانی مصون نگاه داشته و راه تعالی و پیشرفت جامعه به سمت اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی را هموار سازد. زیباترین فصل این فرهنگ، خالقان این حماسه عظیم هستند که با صلابت اراده و نور ایمان، رهنورد راه مقدّسی شدند که امروزه مدافعان سلامت در خط مقدم مبارزه با بیماری کروناویروس مسیر ایثار و ازخودگذشتگی این عزیزان را ادامه دادند و برای حفظ و ارتقای سطح سلامتی مردم شریف ایران جهاد کردند.

ایثار و فداکاری مدافعان سلامت در این ایام، یاد و خاطره دوران دفاع مقدس را زنده نموده و مسیری برای آیندگان گشود که فرزندانمان با الهام گرفتن از این اقدامات زیبا در مسیر اسلام عزیز گام بردارند.

اینجانب فرا رسیدن آغاز هفته دفاع مقدس که برجسته ترین افتخارات ملت ایران در دفاع از مرزهای میهن اسلامی و جانفشانی دلاورانه در پای پرچم برافراشته اسلام و قرآن است را به ساحت مقدس حضرت بقیه ا… الاعظم (عج) و رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت ا… العظمی خامنه ای (مد ظله العالی) تبریک عرض نموده و از خداوند متعال توفیق ادامه راه شهیدان جنگ تحمیلی را  برای خود و همگان مسألت دارم.

دکتر کورش ساکی