میز خدمت الکترونیکی

قرارگاه جوانی جمعیت

امروز : 06 آذر 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1402/09/27 - 14:07
  • 382
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZeDQ

پویش ملی سلامت مستلزم مشارکت بین بخشی و مردمی است

مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی، بر لزوم مشارکت های بین بخشی و مردمی در اجرای بهتر طرح "پویش ملی سلامت" تاکید کرد.

دکتر سید محمد پورحسینی، در جلسه دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با "رویکرد پویش ملی سلامت"، ضمن تاکید بر نقش مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت در افزایش شاخص های بهداشتی و سلامتی کشور، گفت: مشارکت های بین بخشی و مشارکت های مردمی در مقوله سلامت از تاثیر بسزایی برخوردار است که اوج آن را در دوران کرونا و واکسیناسیون همگانی مشاهده کردیم.  

وی افزود: در اجرای "پویش ملی سلامت" نیز باید همینگونه باشد، یعنی مشارکت های بین بخشی تقویت شده و مردم نیز پای کار بیایند تا از اجرای این طرح نیز نتایج مطلوبی حاصل شود.

دکتر پورحسینی با اشاره به اجرای سند امنیت غذا و تغذیه، خاطرنشان کرد: موضوع غذا و امنیت غذایی، موضوعی بسیار مهم و حیاتی محسوب می شود. زیرا در آینده با رشد جمعیت، مبحث غذا از لحاظ کمّی و کیفی از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود.

مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی با تاکید بر تقدم و تقویت بهداشت و پیشگیری، گفت: محوری ترین برنامه وزارت بهداشت در حوزه بهداشت، برنامه سلامت خانواده است.

وی افزود: پویش ملی سلامت و غربالگری دیابت و پرفشاری خون در راستای پیشگیری محوری و برنامه ملی سلامت خانواده است.

وی با بیان اینکه دولت سیزدهم در اوج همه گیری کرونا کار خود را آغاز کرد، گفت: اکنون که بیماری کرونا کنترل شده، وقت آن رسیده بیش از پیش به مقوله پیشگیری از بیماری های غیرواگیر بپردازیم.

وی گفت: درست است که "درمان" نیاز روزمره و حیاتی مردم است و در این زمینه و در جهت دسترسی عادلانه مردم به خدمات سلامت، 16 هزار تخت بیمارستانی در مناطق کمتر برخوردار کشور در دستور کار قرار دادیم، اما نباید فرموش کنیم که همواره "بهداشت بر درمان مقدم است".

مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی گفت: موضوع پیشگیری و بهداشت از محورهای اساسی برنامه ای بود که وزیر بهداشت به مجلس ارائه دادند و در این زمینه کار کارشناسی صورت گرفت و بیش از یکسال جلسات متعدد برگزار شد و موضوع سلامت خانواده در دستور کار معاونت بهداشت قرار گرفت و جمع بندی اینگونه شد که چنانچه بخواهیم موضوع پیشگیری را در دستور کار قرار دهیم، باید فراتر از برنامه پزشکی خانواده برویم.

وی با بیان اینکه خانواده، بنیادی ترین واحد اجتماعی است، افزود: اصلاح سبک زندگی و یا تغذیه از درون خانواده آغاز می شود و به سطح جامعه می رسد. بنابراین نیاز بود یک نظام جامع خدمات رسانی برای خانواده و سلامت خانواده در نظر می گرفتیم؛ برنامه سلامت خانواده در این زمینه طراحی شد و در شهرهای با جمعیت بالاتر از 20 هزار نفر، از اردیبهشت ماه سال جاری به صورت پایلوت آغاز شد.

دکتر پورحسینی عنوان کرد: در حال حاضر 4 هزار پروژه بهداشتی از لحاظ ساخت و ساز، زیرساخت ها و نوسازی، در دستور کار داریم و 2 هزار پروژه نیز به بهره برداری رسیده است.

وی با بیان اینکه تاکنون 20 میلیون نفر در شهرهای بالاتر از 20 هزار نفر تحت پوشش نظام شبکه قرار دارند، گفت: امیدواریم تا پایان سال بر جمعیت تحت پوشش نظام شبکه افزوده شده و تا پایان دولت، تمام جمعیت شهری تحت پوشش این برنامه قرار گیرند.

مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی خاطرنشان کرد: برنامه سلامت خانواده، مقدمه سلامت الکترونیک افراد است، تاکنون پرونده جامعی از سلامت مردم نداشتیم و این پرونده، این امکان را فراهم می کند که به تمام اطلاعات سلامتی افراد دسترسی پیدا کنیم و بتوانیم برنامه ریزی های لازم را انجام دهیم.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,بهداشت
  • کد خبر : 124787
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین