• 1402/06/28 - 09:12
  • /Z8az

پلمپ شش سفره خانه و معدوم سازی بیش از ۲۰۰ کیلو انواع لواشک در کاشان

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان، از پلمپ شش سفره خانه و معدوم سازی بیش از ۲۰۰ کیلو انواع لواشک در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر مسعود دهقانی گفت: شش سفره خانه به علت عرضه قلیان توسط کارشناس بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت سلطان امیر احمد مرکز بهداشت شهرستان کاشان پلمپ شد.

وی گفت: رواج استعمال مواد دخانی از جمله قلیان و سیگار در رستورانها و کافه ها علاوه بر آسیب های جسمی برای ریه ها، دهان و دندان و افزایش احتمال ابتلا به سرطان مثانه و... می تواند زنگ خطری باشد که ابتدا کانون خانواده ها و سپس مسئولان فرهنگی جامعه را از بروز آسیبی بزرگ خبر می دهد.

دکتر دهقانی افزود: همچنین بیش از ۲۰۰ کیلو انواع لواشک با پروانه ساخت جعلی، بدون مشخصات، دارای رنگ غیر مجاز توسط کارشناسان بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت فین بزرگ مرکز بهداشت این شهرستان جمع آوری و معدوم گردید.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان در انتها ضمن تشکر از همکاران بهداشت محیط که بازرسی و نظارت خود مراقب سلامت مردم هستند یادآور شد: شهروندان برای شکایات در زمینه مسائل بهداشت محیط بایستی با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,بهداشت