• 1401/08/24 - 08:26
  • /ZTb

پایش کمیته های تخصصی قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه آغاز شد

با توجه به اهمیت پایش و نظارت و همچنین بند دوم مصوبات چهارمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت، کمیته های تخصصی بهداشت و پشتیبانی توسط اعضاء کمیته رصد و پایش مورد ارزیابی و پایش قرارگرفت.

با توجه به  اهمیت پایش و نظارت و همچنین بند دوم مصوبات چهارمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت، کمیته های تخصصی بهداشت و پشتیبانی توسط اعضاء کمیته رصد و پایش  مورد ارزیابی و پایش قرارگرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این اقدام با هدف اجرایی سازی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت صورت گرفت.

این گزارش حاکیست: در پایش های انجام شده که در محل معاونت های بهداشت و توسعه مدیریت و منابع دانشگاه برگزار گردید، مستندات مربوطه بررسی و پیشنهاداتی در راستای اجرای منظم جلسات و پیگیری مفاد مواد قانونی ابلاغی توسط اعضاء ارائه گردید.

لازم به ذکر است: رصد و پایش از دیگر کمیته های تخصصی قرارگاه جوانی جمعیت شامل آموزش، درمان، پژوهش، فرهنگی و رسانه براساس برنامه زمانبندی ابلاغی به معاونت های دانشگاه نیز صورت خواهد گرفت.