• 1401/03/01 - 08:57
  • /ZpM

پایش و نظارت مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از برنامه های گروه سلامت محیط و کار دانشگاه از تاریخ 24 اردیبهشت لغایت 26 اردیبهشت به مدت سه روز انجام شد.

به گزارش وبدا،  در روز اول، پایش برنامه های گروه بهداشت محیط و حرفه ای در سطح معاونت بهداشت و مرکز بهداشت شهرستان کاشان انجام  شد و در روز دوم به صورت میدانی از مرکز بهداشت، آزمایشگاه آب، آب انبار قاضی، مرکز خدمات جامع سلامت ولیعصر (دکتر جعفر نمکی)، دفتر پیشخوان دولت هلال، بیمارستان سیدالشهداء (ع)، گروه صنعتی نگین مشهد هلال، شرکت خدمات بهداشت حرفه ای سفیران سلامت کار، دفتر خدمات سلامت علیزاده، روستای بدون دخانیات قاسم آباد و سایت دفع زباله های شهرستان های کاشان و آران و بیدگل بازدید صورت پذیرفت.

لازم به ذکر است: در بازدید فوق ضمن بررسی روند اجرای برنامه های مرتبط با بهداشت محیط و حرفه ای، اقدامات انجام شده در این زمینه مورد ارزیابی قرار گرفت.

این گزارش حاکیست: در روز سوم، گزارش بازدید انجام شده به صورت کامل و جامع توسط اعضای تیم پایش در حضور معاون بهداشت دانشگاه ارائه گردید.

شایان ذکر است: این برنامه به سرپرستی مهندس ولی زاده دبیر کمیته ستاد کشوری کنترل دخانیات و گروه کارشناسی مرکز سلامت محیط و همراهی مدیر گروه سلامت محیط و کار دانشگاه مازندران و رئیس گروه سلامت کار دانشگاه اهواز انجام شد.