• 1401/02/10 - 08:43
  • /ZXK

هشدار نسبت به شیوع بیماری گوارشی در کودکان کاشانی

رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی کاشان، از ابتلای کودکان به یک نوع بیماری گوارشی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر ابوالفضل شجاعی گفت: از ابتدای نوروز تاکنون تعداد کودکان بستری که با علائم تب، دل درد، اسهال آبکی و استفراغ در این مرکز بستری شده اند رو به افزایش است و کلیه تخت های مربوط به بخش کودکان به این بیماران اختصاص یافته است.

وی افزود: با توجه به افزایش تعداد موارد بستری و تکمیل شدن تخت های بستری بخش اطفال، تعدادی از تخت های بستری سایر بخش ها نیز به این بیماران اختصاص یافته است.

وی، با بیان اینکه هنوز منشأ بیماری مشخص نیست تصریح کرد: بر اساس شواهد اپیدمیولوژیک و موارد ابتلا، به احتمال زیاد بیماری منشا ویروسی داشته باشد و توصیه می‌شود بیمارانی که چنین علائمی دارند نسبت به رعایت موارد بهداشتی و خودداری از حاضر شدن در اجتماعات و انتشار ویروس خودداری کنند.