• 1401/09/11 - 11:22
  • /Zed
همزمان با ولادت حضرت زینب (س) انجام شد:

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان از خوابگاه متاهلین دانشگاه بازدید کرد/ تکریم از طرح اسکان دانشجویان متاهل

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان به همراه رئیس دانشگاه، مسئول نهاد رهبری، معاون فرهنگی و دانشجویی و مدیر دانشجویی دانشگاه از خوابگاه متاهلین محتشم کاشانی بازدید کرد...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این بازدید که به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار انجام شد؛ امام جمعه کاشان با دانشجویان متاهل ساکن در خوابگاه دیدار و گفتگو کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدسعید حسینی، ضمن بازدید از بخش های مختلف خوابگاه به مطالبات و مشکلات مطروحه توسط دانشجویان استماع کرد.

وی، در ادامه از اقدامات صورت گرفته جهت بازگشایی خوابگاه متاهلین و طرح اسکان دانشجویان متاهل تقدیر و تشکر نمود و اظهار امیدواری کرد: با همت و تلاش مسئولین، دانشگاه به اهداف عالیه خود برسد.

شایان ذکر است خوابگاه محتشم کاشانی جهت اسکان به دانشجویان متاهل اختصاص و بازگشایی شده است.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,دانشجویی فرهنگی,ریاست,اخبار مهم

نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان از خوابگاه متاهلین دانشگاه بازدید کرد