• 1401/08/08 - 14:30
  • /Z4b

نشست هم اندیشی اندیشه ورزان جوانی جمعیت در دانشگاه برگزار شد

نشست هم اندیشی تحت عنوان "اندیشه ورزان جوانی جمعیت"در راستای برنامه ریزی و اتخاذ برنامه های آموزشی فرهنگی تاثیر گذار و اقناع کننده در مسئله حفظ جوانی جمعیت در منطقه در مرکز بهداشت شهرستان کاشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس مرکز بهداشت کاشان در این نشست، به ارایه گزارشی از وضعیت ساختار و ترکیب سنی جمعیت شهرستان، تأهل و باروری، ازدواج و طلاق در شهرستان پرداخت.

دکتر مسعود دهقانی، به اصلی ترین علل و موانع فرزندآوری در کشور، پژوهش های انجام شده در خصوص عوامل موثر بر الگوهای باروری در شهرستان و ضرورت اجرای قوانین جوانی جمعیت و برنامه های اقناع کننده، عملگرا و هماهنگ در شرایط فعلی اشاره کرد.

لازم به ذکر است: در پایان هر یک از حاضرین به ارائه نظرات و پیشنهادات خود در این زمینه پرداختند و مقرر گردید ضمن پیگیری نظرات مطرح شده، جلسات مذکور به صورت مستمر ادامه یابد.

شایان ذکر است: این جلسه با حضور تعدادی از مسئولین ادارات شهرستان از جمله مسئول امور بانوان فرمانداری ویژه کاشان، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر، رئیس بسیج اساتید کاشان، مدیر امور اجتماعی سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری کاشان و همچنین تعدادی از کارشناسان واحدهای فنی و محیطی مرکز بهداشت شهرستان کاشان در محل سالن شهید کاشفی این مرکز برگزار شد.