• 1402/08/08 - 15:32
  • /ZDWB

نشست صمیمانه رئیس دانشگاه با امام جمعه منطقه راوند برگزار شد

نشست صمیمانه رئیس دانشگاه با امام جمعه منطقه راوند در خصوص نیازهای بهداشتی و درمانی این منطقه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر کورش ساکی رئیس دانشگاه در این نشست، ضمن تشکر از اقدامات خیرین و مردم، اظهار داشت: دانشگاه تمام ظرفیت های خود را در راستای ارتقای سلامت جامعه به کار می گیرد.

امام جمعه منطقه راوند نیز در این جلسه، با اشاره به جمعیت  50 هزار نفری، قرار گرفتن بخش ها و روستاهای زیاد مجاور و راه های ارتباطی مناطق روستایی به شهر از طریق راوند، گفت: نیاز به احداث یک مرکز درمانی جهت خدمت رسانی به مردم را ضروری است.

حجت الاسلام والمسلمین اصل حسینی، از نکات مثبت احداث این بنا  را کاهش بار مراجعات به بیمارستان بهشتی عنوان کرد.

دکتر علیرضا مفرح رئیس اداره سازمان های مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه نیز افزود: کاشان از دیرباز مهد فرهیختگانی بوده که دغدغه خدمت‌رسانی به مردم را داشته‌اند و رفع مشکلات و برنامه‌ریزی برای رفاه حال مردم و هزینه در این راه را از مهم‌ترین وظایف دینی و شرعی می باشد.

گفتنی است در پایان این نشست با حضور خیرین منطقه راوند از زمین 37 هزار متر مربعی واقع در اتوبان قم-کاشان و بلوار الزهرا(س) که توسط اداره راه و شهرسازی به دانشگاه علوم پزشکی واگذار گردیده، انجام شد.

لازم به ذکر است دراین جلسه در خصوص ضرورت احداث مرکز درمان بستر این منطقه بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,درمان,ریاست

تصاویر