• 1402/07/06 - 08:18
  • /ZMGA

مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس در دانشگاه برگزار شد

مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس با عنوان یادبود شجاعان به همراه نمایشگاه دفاع مقدس و تجلیل از خانواده های معظم شهدا شامگاه روز سه شنبه مورخ چهارم مهرماه به همت دفتر امور ایثارگران و با همکاری روابط عمومی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رئیس دانشگاه در این همایش، از رشادت های شهداء، جانبازان، آزادگان و رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس سخن گفت و یادآور شد: روایت دفاع مقدس امری واجب است که کوتاهی و کم توجهی از روایت آن محل خطر برای تحریف دفاع مقدس خواهد بود.

دکتر کورش ساکی اظهار داشت: دفاع مقدس سند زنده حق خواهی و دین باوری ملت ایران در برابر زورگویان و مستکبران جهان است.
وی، با اشاره به جانفشانی‌های رزمندگان سلحشور برای صیانت از آب و خاک میهن‌مان در طول هشت سال جنگ تحمیلی، گفت: اذعان سازمان ملل متحد به اشغالگری و تجاوزگری رژیم بعثی عراق پاسخ محکمی به چرایی ورود کشورمان به جنگ است.

دکتر ساکی، پاسداری از فرهنگ عاشورایی دفاع مقدس را رسالت بزرگ و تاریخی مسئولان و اقشار مختلف مردم دانست و افزود: استمرار ارزش های ناب دفاع مقدس و ترویج الگوهای سازگار با هویت دینی، رمز پیشرفت کشور و رهایی از آسیب های فرهنگی است.

لازم به ذکر است: اجرای مهدی آقا بیگی، روایتگری اصغر حبیبی، خوانندگی میلاد هارونی و نیز اجرای گروه سرود نجم الثاقب از دیگر برنامه های این همایش بود.

شایان ذکر است:.در پایان مراسم از خانواده های معظم شهدای امدادگر، دانشجو و حوزه سلامت تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,ریاست