میز خدمت الکترونیکی

جوانی جمعیت

امروز : 16 تیر 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1401/07/26 - 09:50
  • 398
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zfa

مراسم روز جهانی غذا در دانشگاه برگزار شد

مراسم روز جهانی غذا با هدف معرفی واحدهای تولیدی و مسئولین فنی برتر با حضور مسئولین شهرستان و کارفرمایان این صنعت در کاشان و آران و بیدگل روز یکشنبه مورخ 24/7/1401 برگزار شد.

مراسم روز جهانی غذا با هدف معرفی واحدهای تولیدی و مسئولین فنی برتر با حضور مسئولین شهرستان و کارفرمایان این صنعت در کاشان و آران و بیدگل روز یکشنبه مورخ 24/7/1401 برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر محسن تقی زاده در این مراسم، ضمن تبریک ۲۴ مهرماه به "روز جهانی غذا" و با اشاره به شعار جهانی این روز "توسعه پایدار جهانی برای دسترسی همگانی به غذای مغذی و کافی" گفت: آگاهی مردم در خصوص غذای سالم و ایمن می تواند در پیشگیری از بیماری ها تاثیرگذار باشد.



وی، در ادامه به مسائل و مشکلات تولید و امنیت غذایی پرداخت و ضرورت توجه مسئولین شهر به وضعیت صنایع غذایی را خواستار شد.



دکتر تقی زاده، با بیان مشکلات ناشی از بروز بیماری کرونا و شرایط اقتصادی در سال های اخیر افزود: متاسفانه صدور پروانه های ساخت محصولات غذایی جدید، روند کاهشی داشته و نیز صادرات فرآورده های غذایی کارخانجات مواد غذایی منطقه نسبت به سال های قبل کمتر شده است.



نماینده حوزه کارفرمایان و مسئولین فنی کارخانجات نیز در این مراسم، در خصوص چالش ها، مشکلات، نقاط قوت و ضعف مطالبی را ارائه و به بحث و تبادل نظر پرداختند.



لازم به ذکر است: در پایان از پنج کارخانه و کارگاه برتر و همچنین مسئولین فنی کارخانجات فعال تولید کننده مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی و همچنین از دو نفر از کارشناسان اداره نظارت تقدیر شد.



  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2808
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین