• 1401/08/03 - 10:41
  • /ZGa

مراسم تکریم و معارفه معاون جدید غذا و دارو دانشگاه برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه معاون جدید غذا و دارو دانشگاه با حضور مدیر حوزه ریاست، جمعی از مدیران و کارمندان در تاریخ 2/8/1401 در سالن اجتماعات این معاونت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر خاکساری مدیر حوزه ریاست دانشگاه در این نشست، ضمن اشاره به جایگاه معاونت غذا و دارو و اهمیت آن، از زحمات و تلاش های چندین ساله دکتر محسن تقی زاده به خصوص  در دوران شیوع ویروس کرونا قدردانی کرد.

دکتر محسن تقی زاده معاون سابق غذا و دارو دانشگاه نیز، ضمن ارائه گزارش مختصری از عملکرد این معاونت در سال های اخیر، از کارکنان معاونت در راستای پیشبرد اهداف تشکر نمود.

دکتر محمدرضا رشیدی سرپرست جدید معاونت غذا و دارو دانشگاه نیز در این مراسم، اظهار داشت: با همفکری و ارائه پیشنهادات سازنده می توان معاونت را در جهت دستیابی به اهداف که در نهایت منجر به رضایت عموم مردم به خصوص بیماران نیازمند می شود، یاری نمود.

لازم به ذکر است: در این نشست ضمن معرفی دکتر محمدرضا رشیدی به عنوان سرپرست جدید معاونت غذا و دارو، از تلاش های دکتر محسن تقی زاده در زمان تصدی این پست تجلیل شد.