• 1400/09/03 - 22:17
  • /ZgE

مراسم تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه برگزار شد

مراسم تکریم و معارفه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با حضور معاون امور دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، رئیس دفتر استانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های استان اصفهان و جمعی از مسئولین دانشگاه کاشان و دانشگاه روز چهارشنبه مورخ 3/9/1400 در سالن دکتر محمد قریب برگزار شد.

به گزارش وب دا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان در این مراسم گفت: نگاه ما به جایگاه نهاد رهبری ویژه است و امیدواریم با تعامل و حمایت دو طرفه و استفاده از ظرفیت های موجود مثل قبل شاهد ارتقاء فرهنگی در دانشگاه باشیم.

دکتر سید علیرضا مروجی، ضمن تبریک هفته بسیج گفت: انشاالله با حرکت جهادی و بسیجی وار برای مقابله با کرونا تلاش کنیم تا شاهد کاهش آلام مردم و مومنین در برابر این بیماری منحوس باشیم.

وی اظهار داشت: دانشگاههای علوم پزشکی علاوه بر وظیفه خطیر آموزش و پژوهش، وظیفه حفظ و ارتقاء سلامت مردم را نیز به عهده دارند.

دکتر مروجی افزود: دانشگاههای علوم پزشکی: تامین دارو، تخت بیمارستانی، تامین بهداشت و پیشگیری از بیماری ها و ... را همزمان با مسائل آموزشی و رفاهی دانشجویان، کارکنان و اساتید و پژوهش و تحقیقات انجام میدهند.

وی تصریح کرد: حجت الاسلام و المسلمین دکتر علیرضا شاه فضل بیش از 11 سال در جایگاه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ، تعامل بسیار خوبی با دانشگاه داشتند و خاطره بسیار ارزشمندی برای ما به جا گذاشتند.

دکتر مروجی در پایان، برای حجت الاسلام عباس  ابن علی مسئول جدید دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آرزوی موفقیت کرد.

نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان نیز در پیامی گفت: نهاد نمایندگی ولی فقیه با اندیشه امام در دانشگاه ها شکل گرفته و برکات فراوانی دارد.

آیت الله عباسعلی سلیمانی افزود: کسانی که برای این مسئولیت در نظر می گیرند باید وجاهت علمی و اجتماعی در بین اساتید و دانشجویان و روحیه روابط عمومی بالایی باید داشته باشند تا بتواند ارتباط زیبایی با کادر علمی و کارکنان برقرارکنند و حلقه اتصال بین دانشگاه و برون دانشگاه باشد. رسالت نهاد اینهاست.

وی تصریح کرد: نهاد تغذیه معنوی، فکری و اعتقادی برای کادر علمی و حلقه وصل بودن بین دانشگاه و برون دانشگاه را به عهده دارد.

آیت الله سلیمانی ادامه داد: حجت الاسلام شاه فضل از فضل قرآنی بالا برخوردارند و روابط عمومی بالا و تعامل خوب دارند و امروز به دلیل اینکه وظیفه سنگین هیات علمی و مسئولیت های برون دانشگاهی، ناچار به ترک مسئولیت دفتر نهاد است.

نماینده ولی فقیه در منطقه و امام جمعه کاشان یادآور شد: به سهم خود از زحمات دانشگاه علوم پزشکی به خصوص درخشندگی دانشگاه در دوران کرونایی صمیمانه سپاسگزاریم.

• کد خبر : 2011