• 1402/10/12 - 14:28
  • /Z7YQ

مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال علامه مصباح یزدی برگزار شد

به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال علامه مصباح یزدی با حضور ائمه جماعات ،کارکنان ،اعضا هیئت علمی ،طلاب وفضلای حوزه های علمیه و روسا ومعاونین دستگاههای دولتی روز دوشنبه 11 دی 1402 ساعت 19 در سالن آمفی تئاتر شهدا(آمفی تئاتر مرکزی) دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سخنرانان مراسم حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا مجتبی مصباح یزدی فرزند فرهیخته آیت الله مصباح و حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه محترم منطقه کاشان بودند.

در ابتدا دکتر کورش ساکی ریاست محترم دانشگاه ضمن عرض  خیر مقدم به مهمانان و حاضرین اظهار داشت: برگزاری چنین مراسمی باعث برکت و افتخار دانشگاه بوده و آیت الله مصباح را در زمره افرادی دانست که در زندگی به گونه ای عمل می کنند که یادو نامشان تا ابدیت باقی است.

در ادامه جلسه حجت الاسلام والمسلمین سید سعید حسینی (امام جمعه ونماینده ولی فقیه در منطقه کاشان )به ایراد سخنرانی پرداختند .

وی بیان داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی سه تعبیر مهم برای آیت الله مصباح دارند: 1-عالم برجسته 2-مومن و متقی و مهذب 3- بصیر و عالم به زمان.

حجت الاسلام حسینی در ادامه سخنان ضمن برشمردن ویژگی های برجسته آیت الله مصباح از جمله سخت کوشی ، تهذیب نفس، تقوی، تواضع و عرفان، مطالعه کتابهای آن علامه بصیر و دانشمند را به حاضرین سفارش کرد از کتابهای مورد سفارش ایشان به نسل جوان کتاب اصول عقاید و شرح نماز بود.

در ادامه مراسم حجت الاسلام حاج آقا مجتبی مصباح یزدی به بیان سخنرانی پرداختند. ایشان در ابتدا یادی از امام راحل و شهدا و سردار حاج قاسم سلیمانی نمود.

وی به شباهتهای پدر بزرگوار خود با شهید سردار سلیمانی پرداختند و گفت: ازویژه گی های مشترک این دو بزرگوار معرفت نسبت به خداوند متعال و نعمت جمهوری اسلامی و ولایت فقیه بود.

حجه الاسلام مجتبی مصباح بیان کرد آیت الله مصباح ارادت قلبی به رهبر انقلاب داشتند و اعتقادشان بر این بود فاصله رهبری با سایر علمای تراز اول جامعه بسیار زیاد است و این اعتقاد ناشی از معرفت عمیق  و شناخت ایشان نسبت به مقام ولایت فقیه بود که از استاد خود آیت الله بهجت آموخته بودند.

فرزند فرهیخته آیت اله  مصباح همچنین به بیان احوالات عجیب پدر بزرگوار خود در زمان حضور در زیارت ائمه و سایر بقعات متبرکه پرداختند.

حاج آقا مجتبی مصباح یزدی در ادامه سخنان خود به افول قطب لیبرال دموکرات جهان و ریشه دار شدن انقلاب اسلامی در دنیای امروز اشاره کردند و افزود: طبق بیانات رهبری ما در پیچ تاریخی بزرگی قرار داریم و اخیرا هم ایشان فرموده اند که نزدیک قله هستیم.

وی در خاتمه سخنان خود با تفسیر آیه ولقدْ کتبْنا فی الزّبور منْ بعْد الذّکْر أنّ الْأرْض یرثها عبادی الصّالحون گفت: ان شاالله اراده خداوند براین قرار گرفته است که این  انقلاب به دست صاحب عصر برسد.

در حاشیه مراسم شرکت کنندگان از نمایشگاه مجموعه آثار علامه مصباح یزدی بازدید کردند.

تصاویر