میز خدمت الکترونیکی

قرارگاه جوانی جمعیت

امروز : 03 آذر 1403

×

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter"را بفشارید

EN
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان
شعار سال
  • 1402/09/22 - 14:31
  • 287
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZhCQ
رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مطرح کرد:

لزوم ارتقاء فرهنگ و سواد غذا و تغذیه در جامعه/فراهم شدن غذای 15 میلیون نفر با پیشگیری از فساد و دور ریز مواد غذایی

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با بیان این که یکی از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر، بهبود وضعیت تغذیه مردم است، گفت: برای تحقق این امر، باید فرهنگ و سواد غذا و تغذیه در جامعه ارتقا یابد.

به گزارش خبرنگار وبدا، دکتر محمد اسماعیل مطلق در نشست هم‌اندیشی کمیته فنی ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه که امروز (سه‌شنبه ۲۱ آذرماه ۱۴۰۲)، در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، بر اهمیت ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه در جامعه تاکید کرد و گفت: «یکی از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر، بهبود وضعیت تغذیه مردم است. برای تحقق این امر، باید فرهنگ و سواد غذا و تغذیه در جامعه ارتقا یابد.»


وی افزود: «در سند ملی امنیت غذا و تغذیه مصوب شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی مورد تاکید قرار گرفته است و دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی، در تلاش است تا این برنامه را به نحو مطلوب اجرا کند.»


دکتر مطلق اظهار داشت: انتظار می‌رود که اجرای برنامه‌های ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه، به ارتقاء سطح سلامت و بهبود وضعیت تغذیه مردم و کاهش شیوع بیماری‌های غیرواگیر کمک کند.


وی همچنین ادامه داد: طبق آخرین مطالعات و تحقیقات صورت گرفته، پیشگیری از فساد و دور ریز مواد غذایی، می تواند غذای حدود 15 میلیون نفر جمعیت ایرانی را فراهم نماید.


در ادامه این نشست، اعضای کمیته فنی به بحث و تبادل نظر در خصوص راهکارهای ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه پرداختند. در این نشست، موضوعاتی همچون آموزش تغذیه در مدارس، تولید محتوای آموزشی در رسانه‌ها، و برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای عموم مردم مورد بحث قرار گرفت.


در پایان این نشست، مقرر شد که اعضای کمیته فنی، راهکارهای پیشنهادی خود را به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارائه دهند.


از جمله محورهای بحث و تبادل نظر در این نشست می‌توان به لزوم توجه به فرهنگ و سواد غذا و تغذیه در برنامه‌های آموزشی مدارس و دانشگاه‌ها، تولید محتوای آموزشی مناسب برای گروه‌های مختلف سنی و اجتماعی، استفاده از ظرفیت رسانه‌های جمعی برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و مشاوره‌ای برای عموم مردم و همکاری با سازمان‌های مردم‌نهاد و بخش خصوصی برای ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه، اشاره کرد.

  • گروه خبری : اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 124733
کاربر روابط عمومی
خبرنگار

کاربر روابط عمومی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب

سامانه گفتگوی آنلاین