• 1401/05/15 - 13:33
  • /ZZ7
برای اولین بار در کاشان:

عمل جراحی نادر مشکل تنگی محل اتصال حالب لگنچه با موفقیت انجام شد

برای اولین بار در کاشان، عمل جراحی نادر مشکل تنگی محل اتصال حالب لگنچه برای کودک چهار ماهه با موفقیت انجام شد.

رئیس بیمارستان نقوی کاشان گفت: این کودک لگنچه فوق العاده متصل داشت که می بایست در سن بالاتری این عمل انجام می شد اما به دلیل فشار بالایی که به کلیه ها وارد می شد با نظر همکاران نفرولوژیست این عمل در این بیمارستان انجام گردید.

دکتر حامد یزدان پناه افزود: در این عمل، با برش، لگنچه را کاملا از حالب جدا کرده و قسمت اضافه برداشته شد و محل انسداد را برطرف و مجددا آناتومی انجام شد.

وی، با اشاره به انجام این عمل توسط دکتر مهرداد حسین پور فوق تخصص جراحی کودکان و با همکاری متخصص بیهوشی اطفال تصریح کرد: این عمل از پیچیده ترین و سخت ترین عمل های جراحی کودکان محسوب می شوند.