• 1401/01/22 - 08:00
  • /Z2K

شناسایی اولین مورد ابتلا به سرخک در شهرستان آران و بیدگل

سرپرست شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، از شناسایی اولین مورد ابتلا به سرخک در بخش مرکزی این شهرستان خبر داد.

به گزارش وبدا، دکتر اعظم باقری افزود: مورد شناسایی شده مبتلا  به سرخک، یک دختر ۱۴ ساله است که به تازگی از یکی از کشورهای همسایه به ایران آمده و کاملا تحت شناسایی و مراقبت می باشد.

وی تصریح کرد: از امروز، تزریق واکسن MMR برای کل اتباع بخش مرکزی( از ۹ ماهه تا ۳۰ سال) را در اولویت برنامه های خود قرار دادیم وکارکنان مراکز بهداشت موظف شدند چگونگی واکسیناسیون کودکان را بررسی کنند و اگر خانواده ای هنوز برای تزریق واکسن سرخک به فرزند خود، مراجعه نکرده است با آنها تماس بگیرند.

دکتر باقری خاطر نشان کرد: سرخک مسری ترین بیماری عفونی است. اگر در مورد کرونا اعلام می‌شود که هر یک مبتلا می‌تواند ۲ تا ۳ نفر را بیمار کند، در مورد سرخک هر یک بیمار در تماس با افراد دیگر می‌تواند تا ۱۸ نفر را بیمار کند؛ بنابراین سرخک بسیار مسری است.

وی اظهار داشت: مهم‌ ترین سد حفاطتی ما در برابر بیماری سرخک ،واکسیناسیون است و واکسیناسیون سرخک در موعد مقرر آن برای کودکان بسیار مهم است و می‌بایست پوشش واکسیناسیون کودکان در حد بالایی بماند تا بتواند جلوی چرخش ویروس را بگیرد.

گفتنی است زمان تزریق واکسن سرخک، ۱۲ و ۱۸ ماهگی است.

شایان ذکر است پیش از این یک مورد سرخک و یک مورد سرخجه در کاشان شناسایی شده بود.