• 1401/02/12 - 14:13
  • /ZaL

راه اندازی پیشخوان الکترونیکی ارباب رجوع در دانشگاه

مدیر مرکز آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه، از راه اندازی پیشخوان الکترونیکی ارباب رجوع در دانشگاه علوم پزشکی کاشان با هدف بی نیاز کردن ارباب رجوع از مراجعه حضوری به واحدهای دانشگاه جهت ثبت و پیگیری درخواست های اداری خبر داد.

به گزارش وب دا، دکتر احسان نبوتی افزود: سامانه ثبت و پیگیری مکاتبات ارباب رجوع (پیشخوان الکترونیکی) با هدف تکریم ارباب رجوع، ارائه خدمات غیرحضوری در ٢٤ ساعت شبانه روز، سهولت دسترسی و پیگیری درخواست‌ها و همچنین پاسخگویی به درخواست‌های اداری در کمترین زمان ممکن در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان به همت این مرکز راه اندازی شده است.

وی گفت: در این سامانه، سهولت استفاده کاربران مد نظر قرار گرفته به گونه‌ای که ارباب رجوع به محض ورود به سامانه و تنها با احراز هویت توسط شماره تلفن همراه خود می‌تواند درخواست خود را بدون حضور در واحدهای دانشگاه بصورت الکترونیکی ثبت و پیگیری نماید. هر گونه تغییر در وضعیت درخواست در طول روند پاسخگویی توسط دانشگاه، از طریق پیامک برای فرد درخواست کننده ارسال خواهد شد و درخواست کننده امکان مشاهده پاسخ را از طریق همین سامانه دارد.

دکتر نبوتی تصریح کرد: ارتباط این سامانه با سامانه مکاتبات اداری دانشگاه برقرار بوده و بعد از تایید نهایی درخواست توسط دبیرخانه دریافت کننده، کد رهگیری و شماره ثبت برای ارباب رجوع از طریق پیامک ارسال می‌شود. لازم به ذکر است از مهمترین مزایای این سامانه عدم نیاز به مراجعه حضوری ارباب رجوع به واحدهای دانشگاه جهت ثبت و پیگیری درخواست های اداری می باشد.

آدرس سامانه : سامانه ثبت و پیگیری مکاتبات ارباب رجوع دانشگاه علوم پزشکی کاشان

لینک فایل راهنمای استفاده از سامانه ثبت و پیگیری مکاتبات ارباب رجوع