• 1402/12/22 - 15:00
  • /Zbza

رئیس دانشگاه با خانواده شهید والامقام سید رحیم مسعودی علوی دیدار دارد

رئیس دانشگاه، به همراه جمعی از مدیران با خانواده شهید والامقام مسعودی علوی دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر کورش ساکی در این دیدار، با اشاره به مقام والای شهدا اظهار داشت: شهداء ستارگان جاوید و همیشه تابناک این مرز و بوم بوده و هستند و رشادت های این عزیزان از یاد نرفته و نخواهد رفت و ما مسئولان باید جایگاه ومنزلت واقعی خانواده های شهدا و ایثارگران را در جامعه امروزی و نیز برای نسل آینده حفظ کنیم.

وی، با اشاره به اینکه خانواده های معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران پشتوانه و مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی هستند، اظهار داشت: حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی وظیفه همگان است.

لازم به ذکر است: در این دیدار، خاطرات دوران دفاع مقدس و حضور شهید مسعودی علوی در عملیات، مناطق و جبهه های مختلف جنگ تحمیلی از زبان خانواده معظم شهید بازگو گردید و در پایان با اهدای لوح و هدیه از خانواده معظم شهید تقدیر و تشکر شد.

گفتنی است: سیمه سادات مسعودی علوی فرزند شهید سید رحیم مسعودی علوی، شاغل در درمانگاه مسلم بن عقیل (ع) می باشند.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,ریاست

تصاویر

رئیس دانشگاه با خانواده شهید والامقام سید رحیم مسعودی علوی دیدار دارد رئیس دانشگاه با خانواده شهید والامقام سید رحیم مسعودی علوی دیدار دارد