• 1401/06/16 - 10:33
  • /Zz8

درخشش کادر پرستاری کاشان در دهمین جشنواره فرهنگی ورزشی پرستاران کشور

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، از درخشش کادر پرستاری کاشان در دهمین جشنواره فرهنگی ورزشی پرستاران کشور خبر داد.

دکتر علی فخری اظهار داشت: تیم دانشگاه علوم پزشکی کاشان با ۳۱ نفر ورزشکار در هفت رشته به همت اداره تربیت بدنی و نظام پرستاری در این مسابقات حاضر شدند.

وی افزود: مجید صباغیان مقام دوم رشته تنیس روی میز، احمد عصاری مقام سوم رشته دارت، نجمه حقیقت صفت مقام سوم رشته شنا و یاسمن ردادی رتبه چهارم رشته دوومیدانی را در این مسابقات به دست آوردند.

دکتر علی فخری تصریح کرد: جشنواره فرهنگی ورزشی پرستاران کشور با حضور بیش از یک هزار نفر از کادر پرستاری سراسر کشور شامل اتاق عمل، بیهوشی، فوریت‌ها و بهیار از تاریخ ۱۱ لغایت ۱۴ شهریورماه با شعار "پرستاری، ورزش، سلامت و تعالی" برگزار شد.

وی ادامه داد: فراخوان جشنواره از خردادماه جاری در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور و هیات مدیره‌های نظام پرستاری در هشت رشته انفرادی شامل تیراندازی با کمان، تیراندازی با تپانچه، شطرنج، شنا، دارت، دوومیدانی، تنیس روی میز و دو رشته تیمی والیبال و فوتسال اعلام شد که در نهایت، در این جشنواره ۵۵۶ پرستار مرد و ۴۴۴ پرستار خانم شرکت کردند.