• 1403/04/13 - 12:46
  • /ZZCS

دانشگاه علوم پزشکی کاشان در رتبه‌بندی تایمز 2024 خوش درخشید

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به آخرین ویرایش 2024 «رتبه‌بندی دانشگاه ها و موسسه آموزشی در نظام رتبه‌بندی تایمز» اعلام کرد : این دانشگاه رتبه 601-800 این رتبه بندی را کسب نموده است که نسبت به سال پیش این رتبه ثابت مانده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، دکتر غلامعلی حمیدی در این باره گفت: "پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از نظام های رتبه بندی معتبر در سطح بین المللی است و در روش شناسی آن از 13 شاخص در قالب 5 معیار آموزش ، پژوهش ، استنادات، درآمد صنعتی و وجهه بین المللی استفاده می‌شود.

دکتر حمیدی گفت:علاوه بر رتبه‌بندی جهانی تایمز، در رتبه‌بندی موسسات آموزشی تایمز آسیایی نیز رتبه 201 تا 250 را کسب کرده است.

معیارهای تایمز آسیایی نیز همان معیارهای تایمز جهانی است که در دانشگاه های آسیایی این شاخص ها جهت رتبه بندی مجددا تنظیم می شوند.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,تحقیقات و فناوری