در راستای پویش ملی تغذیه سالم عنوان شد:
خطرات روغنهای نامناسب و اهمیت انتخاب روغنهای با کیفیت
ابوالفضل رادپور کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، به خطرات ناشی از استفاده مکرر از روغنهای نامناسب اشاره و بر لزوم انتخاب روغنهای با کیفیت تأکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ابوالفضل رادپور، با اشاره به آغاز پویش ملی تغذیه سالم، هدف از این پویش را اطلاعرسانی و آموزش به خانوادهها درباره اهمیت انتخاب روغنهای سالم و با کیفیت عنوان کرد و گفت: مصرف روغنهای گیاهی همچون کانولا ، کنجد ، زیتون ، آفتابگردان و... میتواند نقش بسزایی در پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی و ارتقای سلامت عمومی ایفا کند.
وی افزود: مصرف کمتر غذاهای چرب و سرخ شده بهویژه در جوامعی که نرخ چاقی و اضافه وزن بالاست اهمیت بیشتری پیدا میکند.
مهندس رادپور، با توصیه به خانوادهها برای دقت در انتخاب روغن مورد استفاده، تصریح کرد: به خانوارها پیشنهاد می شود برای غذاهای سرخ کردنی از روغنهای مایع که مخصوص سرخکردن هستند، استفاده کنند.
وی ادامه داد: البته روغنهای نیمه جامد نیز که در بازار موجود هستند، با تکنولوژیهای جدید تولید میشوند و میتوانند گزینه مناسبی برای سرخکردن باشند.
رادپور در ادامه اهمیت نگهداری صحیح روغن را یادآور شد و تأکید کرد: روغنها باید بهدور از نور و گرما و در شرایط مناسب نگهداری شوند تا کیفیت خود را حفظ کنند و نگهداری نادرست میتواند باعث کاهش کیفیت روغن و افزایش خطرات بهداشتی شود.
کارشناس مسئول واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان آران و بیدگل، با درخواست از خانوادهها برای مراجعه به مراکز بهداشتی و دریافت مشاورههای تغذیهای، خاطرنشان کرد: کارشناسان تغذیه در مراکز جامع سلامت و خانههای بهداشت بهصورت رایگان مشاوره و آموزشهای لازم را ارائه میدهند و این فرصتی مناسب برای حرکت به سمت زندگی سالمتر است.
گفتنی است پویش ملی تغذیه سالم با شعار «روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم» از هفدهم تا سیام آذرماه در شهرهای کاشان و آران و بیدگل همراه با سراسر کشور برگزار میشود.
نظر دهید