• 1400/11/02 - 14:42
  • /ZYF

جلسه کمیته فنی و اجرایی بیماری های منتقله در دانشگاه برگزار شد

جلسه کمیته فنی و اجرایی بیماری های منتقله توسط پشه آئدس مهاجم در معاونت بهداشتی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر مهدی دلاوری معاون بهداشتی دانشگاه در این جلسه، در خصوص اجرایی نمودن مصوبات و گزارش اقدامات انجام شده تاکید کرد.

رجبی رئیس گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه نیز، وضعیت کانون های شناسایی شده موارد پشه آئدس در کشور و نتیجه مصوبات جلسه قبل را ارائه و خواستار پیگیری و اجرایی شدن مفاد نامه جدید در خصوص نظام مراقبت بیماری های منتقله توسط پشه آئدس شدند.

لازم به ذکر است: این جلسه با بیان پیشنهادات و نظرات کارشناسی اعضاء ادامه یافت و مقرر شد هر 2 ماه یکبار جلسه تشکیل و مصوبات آن پیگیری گردد.

گفتنی است: پشه آئدس ناقل بیماری‌هایی چون زیکا، تب دانگ و چیکین گونیا است و با توجه به افزایش تجارت و گسترش تردد به کشورهای آندمیک در جهان، احتمال انتقال این پشه به کشور وجود دارد و می‌تواند تهدیدی برای سلامت جامعه باشد. پشه آئدس بیشتر در مناطق استوایی جهان به ویژه آسیای جنوب شرقی وجود دارد و به تازگی شیوع آن در برخی از کشورها گزارش شده که با توجه به انتقال آن از طریق جابجایی کالا در سفرهای تجاری و همچنین سفرهای تفریحی، خطر جدی برای سلامت جامعه است