• 1402/01/31 - 07:38
  • /ZzDa

جلسه کمیته فرهنگی قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه برگزار شد

کمیته فرهنگی قرارگاه جوانی جمعیت با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و سایر اعضا در این معاونت تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر اعظم باقری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در این جلسه، در خصوص طراحی برنامه فراگیر در راستای جوانی جمعیت توضیحاتی را بیان کرد.

دکتر اشرف مظاهری مدیر امور دانشجویی دانشگاه نیز در ادامه، گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای جوانی جمعیت. از جمله اجرای طرح متمرکزسازی خوابگاه های دانشجویی و افتتاح خوابگاه متاهلین، انجام پژوهش و تهیه پروپوزال جمع آوری داده های جامع برای انجام مداخلات فرهنگی، حضور مشاورین در خوابگاه های دانشجویی، تولیدات رسانه ای و ... اشاره کرد.

لازم به ذکر است: صدور ابلاغ برای اعضای کمیته فرهنگی قرارگاه جوانی جمعیت، برگزاری هم اندیشی اساتید، برگزاری کارگاه های آموزشی برای کارکنان و دانشجویان، پیگیری نحوه تأسیس مرکز مشاوره مبتنی بر سبک زندگی اسلامی- ایرانی و ... از مصوبات این جلسه بود.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,دانشجویی فرهنگی