• 1402/05/29 - 12:44
  • /ZZMz

جلسه هیأت امنای دانشگاه برگزار شد

جلسه هیأت امنای دانشگاه با حضور دکتر گلمکانی نماینده وزیر و دبیر هیأت های امناء، مجامع و شوراهای وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه و اعضاء هیأت امناء با محوریت تصویب بودجه سال 1402 و شاخص های عملکرد سال 1401 دانشگاه در تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نشست بودجه سال 1402 دانشگاه مطرح و پس از ارائه نظرات اعضا هیأت امناء وکارشناسان دفتر بودجه و پایش عملکرد وزارت متبوع مورد تصویب قرار گرفت.

لازم به ذکر است در ادامه این جلسه پیشنهادات مشترک و اختصاصی دانشگاه مورد بررسی و تصویب اعضاء هیأت امناء قرار گرفت.

نمایندگان معاونت های ستادی وزارت متبوع، کارشناسان دبیرخانه هیات امناء وزارت متبوع، مشاور ریاست و رئیس دبیر خانه هیأت امناء دانشگاه، معاونین دانشگاه، مدیران امورمالی و بودجه دانشگاه نیز در این نشست حضور داشتند.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,ریاست