• 1401/08/29 - 17:04
  • /Zhc

جلسه هم اندیشی هفته بسیج در دانشگاه برگزار شد

جلسه هم اندیشی هفته بسیج در دانشگاه با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی و سایر اعضاء روز شنبه مورخ 28/8/1401 با هدف برنامه ریزی برای برنامه های این هفته در سالن غدیر دانشکده پزشکی برگزار شد...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این جلسه در خصوص نقش و رسالت بسیج در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی بحث و تبادل نظر و برنامه های پیشنهادی توسط اعضاء ارائه شد.

لازم به ذکر است: هدف از برگزاری این نشست، انسجام، همدلی، رشد و تقویت برنامه های فرهنگی بین مجموعه های بسیج دانشگاه، برگزاری برنامه های فرهنگی با خلاقیت و نوآوری و پرهیز از موازی کاری بود.

در این جلسه مقرر شد برنامه های فرهنگی تمام واحدهای دانشگاه برای تصویب در شورای فرهنگی دانشگاه به معاونت فرهنگی دانشجویی ارسال شود.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,دانشجویی فرهنگی