• 1402/01/16 - 15:40
  • /ZnCa

جلسه هم اندیشی امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه برگزار شد

جلسه هم اندیشی امر به معروف و نهی از منکر در خصوص حجاب و عفاف روز چهارشنبه شانزدهم فروردین ماه سال جاری در دفتر معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کلیه اعضا در این جلسه، ضمن تأکید بر همکاری و همدلی صمیمانه، بر رعایت قوانین، ضوابط و پوشش حرفه ای اساتید، کارکنان و دانشجویان و ارائه راه حل های دغدغه مند کردن جامعه نسبت به مسأله حجاب تاکید داشتند.

لازم به ذکر است: در ادامه نشست، در خصوص نحوه اجرایی شدن قوانین و آیین نامه های اخلاق و پوشش حرفه ای بحث و تبادل نظر صورت گرفت که پیگیری قوانین دانشگاه و الزام به اجرای آن، برگزاری کارگاه های آموزشی و برخورد قانونی با بی‌حجابی، آموزش امر به معروف، نشان دادن اهمیت موضوع عفاف وحجاب، عقلانی رفتار کردن با مسئله حجاب و ... از عمده مباحث مطرح شده در این جلسه بود.

گفتنی است: این جلسه با حضور معاونین آموزشی و فرهنگی و دانشجویی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مشاور امور بانوان رئیس دانشگاه، برخی از معاونین و اعضای هیات علمی دانشگاه برگزار شد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,دانشجویی فرهنگی