• 1402/10/04 - 08:00
  • /ZCPQ

جلسه هماهنگی کمیته ورزش کارکنان دانشگاه برگزار شد

جلسه کمیته ورزش کارکنان دانشگاه یک شنبه مورخ 1402/10/03 با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه، دبیر واعضای کمیته ورزش کارکنان، رئیس اداره رفاه کارکنان در دفتر معاونت توسعه ومدیریت منابع دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در ابتدای جلسه دکتر خیری پوردر خصوص اهمیت  و چشم انداز ورزش کارکنان دانشگاه سخنانی را ایراد نمود  .

در ادامه گزارش عملکرد کمیته ورزش کارکنان از خرداد ماه تا پایان آذر ماه توسط دبیر کمیته ورزشکارکنان ارائه شد.

همچنین گزارش عملکرد کمیته ورزش  در برنامه اعزام تیم های بانوان دانشگاه به  المپیاد بانوان وزارت بهداشت  و نیز عملکرد تیم ها  و نقاط قوت،چالشها توسط دبیر ورزش بانوان ارائه شد.

در پایان گزارش  شیوه نامه برگزاری لیگ فوتسال کارمندان و همچنین  فرآیند مالی اجرای برنامه های کمیته ورزش و جایگاه ورزش کارکنان در حوزه اداره رفاه دانشگاه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,توسعه