• 1401/10/05 - 10:54
  • /Z1f

جلسه مشترک معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و پژوهش و اطلاعات علمی دانشگاه کاشان در راستای افزایش تعاملات دو جانبه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاون تحقیقات  وفناوری دانشگاه، این نشست مشترک را آغازی برای همکاری پژوهشگران دو دانشگاه دانست.

دکتر غلامعلی حمیدی، با تاکید بر ارتباط علمی هر دو دانشگاه ابراز امیدواری کرد: این هم‌فکری و هم‌اندیشی در حوزه تحقیقات و پژوهش باعث رشد و ارتقای علمی در حوزه‌های مختلف گردد.

وی، با تاکید بر عملیاتی نمودن تحقیقات در حوزه پژوهش اظهار داشت: پیشرفت در صورت انجام کار پژوهشی ارزشمند صورت می‌گیرد.

دکتر مهدی شبانی معاون پژوهشی و اطلاعات علمی دانشگاه کاشان نیز، بر انجام پژوهش های مشترک در راستای حل مشکلات منطقه تاکید نمود.

گفتنی است: در این نشست دو طرف بر همکاری های مشترک و استفاده از پتانسیل ها و ظرفیت های موجود تاکید کردند.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,تحقیقات و فناوری