• 1401/09/27 - 20:35
  • /ZCe

جلسه شورای اقامه نماز دانشگاه برگزار شد

جلسه شورای اقامه نماز دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه و سایر اعضاء روز یکشنبه مورخ 27/9/1401 در سالن شهید زارع ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در ابتدای جلسه، به بیان معرفی اعضای حقیقی و حقوقی شورای اقامه نماز دانشگاه و توضیح و قرائت شیوه نامه و دستورالعمل شورا پرداخت.
حجت الاسلام و المسلمین عباس ابن علی، گزارشی از وضعیت نمازخانه های مراکز بهداشتی، درمانی و حوزه های مختلف در دانشگاه را ارائه کرد.
معرفی دبیر شورای اقامه نماز، معرفی و تقدیر از  الگوهای شرکت کننده در نماز جماعت، شرکت اعضای هیات رئیسه در نمازجماعت خوابگاه و دانشکده ها، برگزاری فعالیت های فرهنگی مانند مسابقات نماز، فضا سازی محوطه دانشگاه و مراکز در ترویج نماز و ... از جمله مصوبات این نشست بود.