• 1400/09/27 - 21:24
  • /Z4F
به منظور تقدیر از مدافعان سلامت

تقدیر شورای شهر کاشان و موسسه خیریه حامیان سلامت کاشان از پرستاران

اعضای شورای اسلامی شهر کاشان و اعضای موسسه خیریه حامیان سلامت کاشان در دیدار ها ی جداگانه ای از مراکز آموزشی درمانی شهید دکتر بهشتی، نقوی و متینی کاشان بازدید و از پرستاران و پرسنل این مراکز تقدیر کردند.

به گزارش وبدا، دکتر حمیدرضا فهیمی تبار، رئیس هیات مدیره موسسه خیریه حامیان سلامت و استاد دانشگاه کاشان در این دیدارها از خدمات فداکارانه مدافعان سلامت به ویژه در بحران کووید 19 تقدیر کرد و بیاناتی را در این خصوص ایراد نمود.

این مراسم ها با حضور معاون درمان دانشگاه، رئیس اداره سازمانهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه و رئیس و جمعی از مسئولین این مراکز و اعضای هیئت مدیره موسسه خیریه حامیان سلامت کاشان برگزار شد.

روسای مراکز آموزشی درمانی دانشگاه نیز در این دیدارها از حمایتهای خالصانه و چشمگیر موسسه خیریه حامیان سلامت کاشان به ویژه در زمان بحران کرونا تقدیر و تشکر کردند.

گفتنی است این دیدارها به صورت جداگانه و در روزهای مختلف هفته پرستار صورت گرفت و در پایان این دیدارها تابلوی طرح قهرمانان شهر از طرف موسسه خیریه حامیان سلامت به پرستاران اهدا شد.

• کد خبر : 2056