• 1401/12/22 - 10:57
  • /ZrAa

تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از مشارکت و همراهی خیر سلامت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از مشارکت و همراهی جناب آقای محمد دیانت خیر سلامت تقدیر و تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر کوروش ساکی، در دیدار با خیر سلامت جناب آقای محمد دیانت از مشارکت بالغ بر 35 میلیارد ریال این خیر در کمک به احداث بیمارستان ثامن الحجج (ع) آران و بیدگل تقدیر کرد.

وی اظهار امیدواری کرد: با همدلی و همیاری خیرین منطقه بتوان گام های موثری در جهت پیشبرد اهداف حوزه سلامت و ادامه خدمت رسانی به مردم در این عرصه برداشته شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار داشت: مشارکت خیرین این منطقه در حوزه سلامت بی نظیر است.

آقای محمد دیانت خیر سلامت نیز در این دیدار، با اشاره به علاقه خانوادگیشان جهت فعالیت در حوزه کار خیر به خصوص بخش سلامت، یکی از مهمترین دلایل مشارکت داوطلبانه در حوزه بهداشت و درمان را توصیه پدر مرحوم بزرگوارشان برشمرد.

رئیس اداره سازما نهای مردم نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی کاشان نیز در این دیدار افزود: خیرین شهرستان های کاشان و آران و بیدگل از گذشته تاکنون، با اعمال خداپسندانه و خیرخواهانه خویش، دانشگاه علوم پزشکی را در عرصه خدمات رسانی برای ارتقاء سلامت مردم یاری کرده اند.

وی اظهار امیدواری کرد: بتوانیم در پروژه های عمرانی از همدلی و همراهی این خیرین عزیز بهره مند شویم.

شایان ذکر است: در این نشست در خصوص احداث، تجهیز و راه اندازی دانشکده تغذیه بحث و تبادل نظر صورت پذیرفت.

لازم به ذکر است: در  این دیدارها با اهدای لوح تقدیر و هدایای ویژه از اقدام نیک خیر گرامی جناب آقای محمد دیانت در راستای یاری دانشگاه علوم پزشکی کاشان قدردانی شد.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,ریاست

تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان از مشارکت و همراهی خیر سلامت