• 1401/07/09 - 09:25
  • /Zp9

تحویل یک دستگاه آمبولانس به بیمارستان شهید بهشتی کاشان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از تحویل یک دستگاه آمبولانس به بیمارستان شهید بهشتی خبر داد.

دکتر کورش ساکی افزود: این آمبولانس از محل اعتبارات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به ارزش 15 میلیارد ریال به این بیمارستان تحویل شد.

وی، سرعت بخشیدن به فرایند انتقال بین بیمارستانی در شهرستان و خارج از شهرستان به منظور ارائه خدمات پارکلینیکی و درمانی را از خدمات آمبولانس های بیمارستان عنوان کرد.

وی، از بیمارستان 700 تختخوابی شهید بهشتی کاشان به عنوان تنها بیمارستان عمومی و جنرال در منطقه شمال استان اصفهان نام برد و افزود: این بیمارستان افزون بر خدمات درمانی مردم این منطقه شهرهای همجوار شامل اردستان، بادرود، نطنز، زواره، محلات، مهاباد، نراق، دلیجان و گلپایگان را نیز تحت پوشش دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان ضمن تشکر از حمایت های همیشگی وزارت بهداشت، خواستارکمک های مالی خیرین جهت ارائه خدمات با کیفیت بهداشتی و درمانی در این مرکز شد.