• 1402/12/12 - 09:07
  • /ZGUR

تاکید رئیس دانشگاه بر تحقق هر چه بهتر حقوق عامه

رئیس دانشگاه در اولین جلسه کارگروه نظارت و پیگیری حقوق عامه که روز چهارشنبه مورخ نهم اسفند سال 1402 برگزار شد، بر ضرورت تحقق هر چه بهتر حقوق مردمی در دانشگاه تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،دکتر ساکی در این جلسه گفت: "حقوق عامه از جمله حقوق اساسی و بنیادی انسان‌ها است و همه افراد جامعه حق دارند از این حقوق برخوردار باشند."

رییس دانشگاه با اشاره به منشور حقوق شهروندی، این منشور را گامی مهم در راستای ارتقای سطح حقوق عامه در کشور دانست و از اعضای کمیته خواست تا نسبت به ترویج و نهادینه کردن این منشور در دانشگاه اهتمام ورزند.

وی همچنین بر ضرورت پیگیری و نظارت مستمر بر حسن اجرای حقوق عامه در دانشگاه تأکید کرد و از اعضای کمیته خواست تا با جدیت و اهتمام نسبت به این امر مهم اقدام کنند.

در این جلسه، اعضای کمیته نیز به ارائه نظرات و پیشنهادات خود در خصوص ارتقای سطح حقوق عامه در دانشگاه پرداختند.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,ریاست