برگزاری ششمین کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین در دانشگاه
ششمین کارگروه پیشگیری و مقابله با سقط عمدی جنین با حضور معاونین بهداشت، درمان و غذا و دارو دانشگاه، معاون دادستان و روسای ارگانهای نظارتی شهرستان، در تاریخ سهشنبه 26 شهریور 1403 در معاونت بهداشت دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این جلسه، دکتر مهدی دلاوری، معاون بهداشت و رئیس کارگروه، بر اهمیت فرهنگسازی و اطلاعرسانی در خصوص عوارض سقط جنین تأکید کرد و گفت: “سقط جنین تهدید جدی برای جان مادر است.”
وی همچنین بر لزوم تشکیل منظم جلسات کارگروه و نقش پیشگیری از سقط در رشد جمعیتی کشور اشاره کرد و افزود که این امر نیازمند همکاری همهجانبه ارگانها و نهادهای دولتی و مردمی است.
دکتر عباس آزادی، معاون درمان، نیز به اهمیت آگاهیبخشی به پزشکان، ماماها و توزیعکنندگان داروهای سقط جنین اشاره کرد و بر لزوم همکاری دادگستری و ارگانهای اطلاعاتی شهرستان با دانشگاه برای نظارت و برخورد جدی با متخلفین تأکید نمود.
امیر حسین اعلائی، معاون دادستان، بر اساس ماده 59 قوانین جوانی جمعیت، به لزوم همکاری ارگانهای اطلاعاتی در پیشگیری از سقط عمدی جنین و ساماندهی فرآیندهای نظارتی اشاره کرد و برخورد با متخلفین سقط جنین را از محورهای مهم اقدامات دادگستری در این زمینه دانست.
حجت الاسلام ابن علی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، با تأکید بر مباحث اخلاقی سقط جنین، اولویتبندی برنامهها و نیازسنجی جامعه هدف را ضروری دانست و بر اهمیت ورود ستاد امر به معروف و حساسسازی گروههای مختلف جامعه تأکید کرد.
در پایان این جلسه، روسای ارگانهای اطلاعاتی، معاونین و نمایندگان غذا و دارو، حراست و نظارت و بازرسی بر لزوم فرهنگسازی و اطلاعرسانی در خصوص سقط جنین به عنوان جرائم دارای جنبه عمومی تأکید کردند و شناسایی به موقع و برخورد جدی با این موضوع را بسیار ضروری دانستند.
نظر دهید