• 1402/09/11 - 16:00
  • /ZC3Q

برپایی نمایشگاه اردوهای جهادی و پویش دیوار مهربانی

نمایشگاه اردوهای جهادی و پویش دیوار مهربانی ( جمع آوری لباس گرم برای نیازمندان) به همت بسیج دانشجویی دانشگاه در ایستگاه ذهن آزاد دانشکده پزشکی برپا شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نمایشگاه حاوی تصاویری از برگزاری چهاردهمین دوره اردوی جهادی منتظران آفتاب که از 10/05/1402 آغاز و تا 20/25/1402 در بخش برزک روستاهای سه ده (ویدوج، ویدوجا و ازوار) ادامه داشت، می باشد.

این گزارش حاکیست: در این اردو، تیم ۶۰ نفره جهادی علاوه بر اقدامات بهداشتی و درمانی به ارائه خدمات آموزشی، فرهنگی، مطالبه گری و عمرانی نیز پرداختند.

از علاقمندان دعوت بعمل می آید ضمن بازدید از این نمایشگاه در پویش دیوار مهربانی (جمع آوری لباس گرم برای نیازمندان) شرکت نمایند.

• گروه خبری : اخبار دانشگاه,دانشجویی فرهنگی

تصاویر

برپایی نمایشگاه اردوهای جهادی و پویش دیوار مهربانی برپایی نمایشگاه اردوهای جهادی و پویش دیوار مهربانی