• 1400/12/18 - 17:23
  • /ZHH
به مناسبت ۱۹ اسفند روز جهانی رژیم درمانگران:

برپایی ایستگاه تن سنجی و ارائه مشاوره تغذیه و رژیم غذایی

به مناسبت ۱۹ اسفند ( نهم مارس)، ایستگاه تن سنجی و ارائه مشاوره تغذیه و رژیم غذایی به همت انجمن علمی علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کاشان، در کافه اتفاق پردیس دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش وب دا، این برنامه با حضور اساتید گروه تغذیه دانشگاه دکتر رضا شرافتی و دکتر آزاده امینیان فر و همکاری اعضای انجمن برگزار و فرم مشاوره تغذیه و خدمات تغذیه ای شامل تن سنجی، مشاوره تغذیه و رژیم غذایی برای دانشجویان توسط انجمن تکمیل شد.

این گزارش حاکیست: هم چنین پوسترهای آموزشی تغذیه سالم با تاکید بر اهمیت فرهنگ سازی و اصلاح الگوهای تغذیه در زندگی که به همت اعضای انجمن تهیه شده بود در کافه اتفاق جهت مطالعه دانشجویان نصب گردید.

شایان ذکر است نهم مارس (۱۹ اسفند)، به عنوان روز جهانی رژیم درمانگران نامگذاری شده است و در بسیاری از کشورها در این روز، مردم را به حفظ سلامتی از طریق خوردن غذای سالم ترغیب می کنند.