• 1401/07/17 - 08:12
  • /ZP9
به مناسبت هفته جهانی سالمند:

برنامه کوهنوردی در دانشگاه برگزار شد

به مناسبت گرامیداشت هفته جهانی سالمند، برنامه کوهنوردی در محل کوهپیمایی ارتفاعات روستای خنب کاشان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این برنامه، در راستای شعار "آموزش و توانمندسازی سالمندان"به همت گروه کوهنوردی همنورد دانشگاه و واحد های سلامت خانواده و جمعیت و سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت شهرستان کاشان انجام گردید.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشان در این خصوص گفت: با توجه به افزایش جمعیت افراد سالخورده، نیاز به فرهنگ سازی در خصوص تکریم آنان و توجه ویژه به حفظ وارتقاء سطح سلامتی آنان ضروری است.

دکتر مسعود دهقانی افزود: برخورداری از استانداردهای یک زندگی سالم و با نشاط و دستیابی به امنیت و آرامش حق مسلم این عزیزان می باشد لذا در این راستا با توجه به فرارسیدن روز جهانی سالمند (اول اکتبر، نهم مهرماه سال جاری) و هفته مذکور ( 6 مهر تا 12 مهرماه) شعار ملی روز جهانی سالمندان سال 1401 با عنوان :"تاب آوری و مشارکت زنان سالمند " نام گرفته است.

شایان ذکر است: جلسه آموزشی نیز ویژه سالمندان جانبازان وایثارگران با موضوع "تاب آوری در سالمندی"به همراه اهداء جوایز برگزار شد.