• 1401/09/27 - 22:39
  • /ZDe
به همت خیرین سلامت:

بخش اکو و تست ورزش مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان بازسازی و بهسازی شد

رئیس مرکز آموزشی درمانی شهید بهشتی کاشان گفت: به همت خیرین سلامت، بخش اکو و تست ورزش این مرکز بازسازی شد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر مسعود فرزادفر افزود: بخش اکو و تست ورزش این مرکز با متراژ 250 متر مربع توسط خیرین سلامت، با اعتبار 4 میلیارد و 200 میلیون ریال بهسازی گردید.
وی تصریح کرد: بخش اکوکاردیوگرافی این مرکز با سه دستگاه اکوکاردیوگرافی و بخش تست ورزش با دودستگاه با حضور متخصصین قلب و عروق برای بیماران قلبی در سنین کودکان و بزرگسالان خدمات ارائه می کنند.
دکتر فرزادفر، با دعوت از خیرین برای مشارکت در تامین زیرساخت‌ها و تجهیزات بخش درمان این مرکز، سرعت، دقت، کیفیت و نیز هزینه مناسب انجام شده توسط خیرین را از جمله ویژگی‌های اقدامات خیرین در اجرای طرح‌های بخش سلامت عنوان کرد.
وی در پایان، اجرای عملیات توسعه و بهسازی بخش آی سی یو سه توسط هیات حیدری فین کاشان و بخش دیالیز توسط خیرین گرامی را جزء پروژه های خیرساز در این مرکز در سال جاری بیان نمود.
  • گروه خبری : اخبار دانشگاه,درمان